Veel gestelde vragen over samplesKan ik gratis samples bestellen?

Van de meeste artikelen worden samples gratis verstrekt en per brievenbuspost naar je verzonden, zolang de aanvraag 'redelijk' is. Niet voor elk product is een sample beschikbaar: een aantal fabrieken/ producenten wil om logistieke redenen geen samples leveren. 

Wanneer je heel veel samples aanvraagt of je vraagt relatief dure artikelen aan zoals een Parker pen, een schrijfmap of een artikel dat met pakketpost verzonden moet worden, dan sturen wij de samples met een zichtfactuur. Je ontvangt dan een factuur voor de kosten van het artikel en voor de verzendkosten. Indien wij het sample in originele staat en verpakking retour ontvangen, crediteren wij de productkosten.

↑ naar boven


Wanneer krijg ik mijn samples?

Levertijden van samples zijn per product verschillend. Een sample is soms onbedrukt, maar meestal bedrukt met een willekeurig logo.

↑ naar boven


Hoe kan ik samples aanvragen?

Je kunt op verschillende manieren samples aanvragen. Dit kan via de mail info@promo2000.nl of telefonisch via +31 (0) 857920071. Ook kun je bij het aanvragen van een offerte aangeven dat je graag samples wilt ontvangen van het aangevraagde product.

↑ naar bovent