Blog

5 gelegenheden om relatiegeschenken uit te delen

Geplaatst door Blog Promo 2000 op 09-11-2017 16:50

Relatiegeschenken, Business Gifts, Giveaways, Reclameartikelen, Premiums..... Ook wel; objecten die zijn bedoeld om cadeau te worden gegeven op een speciale gelegenheid, meestal met een inscriptie van de gever, de ontvanger of de gelegenheid. Maar op welke gelegenheden deel je deze geschenken, artikelen, gifts, etc. uit? Wij geven je de 5 meest voorkomende (en handigste) gelegenheden om je relatiegeschenk mee te nemen en uit te delen.

Lees meer

Vacature Back-end Developer

Geplaatst door Bart Koster op 20-10-2017 12:46

Heb je kennis van Magento 2, HTML en MySQL? Kun je programmeren? Wij zijn op zoek naar jou! Je gaat werken in een jong en gezellig team die samen met jou hard werken aan de groei van Promo2000. Bekijik de vacature hieronder en we hopen je binnenkort uit te kunnen nodigen voor een gesprek!

Lees meer

Vacature Verkoopmedewerker Orderbegeleiding

Geplaatst door Bart Koster op 20-10-2017 12:43

Grijp nu je kans! Wij als Promo2000 zijn vol in beweging en zijn op zoek naar iemand die ons team komt versterken. Wil je samenwerken met leuke mensen en ben je op zoek naar een startersfunctie? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Lees meer

Lekker bezig met duurzaamheid

Geplaatst door Miss Promo2000 op 10-10-2017 08:55

Ben jij ook lekker bezig met duurzaamheid? Vandaag is het namelijk de Dag van de Duurzaamheid.Dag van de Duurzaamheid
Deze dag is in het leven geroepen door Urgenda, een onafhankelijke stichting die Nederland samen met anderen sneller duurzaam wil maken. Voor bedrijven wordt het steeds belangrijker om duurzaam te werk te gaan. Zo zijn er steeds meer klanten die dit belangrijk vinden en je kunt je hiermee ook onderscheidend presenteren. Nu moet je er natuurlijk wel voor zorgen dat potentiële klanten ervan op de hoogte zijn dat jij een duurzame ondernemer bent... Ideetje: leuke én duurzame relatiegeschenken verspreiden! Lees hier meer over in onze blog. 

Lees meer

Alles wat je moet weten over papieren tassen bedrukken

Geplaatst door Miss Promo2000 op 26-09-2017 11:58

Papieren tas bedrukken

Tegenwoordig zie je ze steeds meer, papieren tassen. Mede doordat het tegenwoordig normaal is om te betalen voor plastic tassen, stappen winkels vaker over op papieren tassen om zo klantvriendelijker te zijn. Wat zijn de mogelijkheden voor het bedrukken van papieren tassen en zijn deze even sterk als plastic tassen?

Lees meer

De dag van de vrede

Geplaatst door Miss Promo2000 op 21-09-2017 14:15

Dag van de vrede

De dag van de vrede is in 1981 in het leven geroepen door de Verenigde Naties en wordt ieder jaar gevierd op 21 september. Lees hier wat de gedachte achter deze dag is en hoe jij je steentje kan bijdragen om de wereld mooier en vrediger te maken!

Lees meer

Waarom relatiegeschenken jouw bedrijf helpen groeien

Geplaatst door Miss Promo2000 op 11-09-2017 09:30

Relatiegeschenken helpen jouw bedrijf groeienOp de middelbare school werden wij naar de onderwijsbeurs gestuurd. Geen les, geen verplichtingen die dag, maar we hadden wel een missie! Wie kan de meeste gratis spullen verzamelen? Het praatje van alle onderwijsinstellingen was ik na 10 seconden al vergeten. De pennen die ik verzameld had, heb ik een aantal maanden in handen gehad. Ik heb er dus ook maanden lang naar kunnen kijken en dat is nu net waarom promotieartikelen zo effectief kunnen zijn. Je vergroot je naamsbekendheid en als je het vergelijkt met advertenties in kranten, magazines of op TV, is adverteren met promotieartikelen zeer kosteneffectief. 

Lees meer

De beste USB relatiegeschenken

Geplaatst door Blog Promo 2000 op 30-08-2017 10:38

USB relatiegeschenk powerbankPromo2000 heeft een uitgebreid assortiment van USB sticks, inmiddels niet meer weg te denken als promotieartikel. Het is een blijvend product en geeft een professionele uitstraling. Er zijn vele mogelijkheden qua bedrukking of het custom made maken van een USB. Maar wat zijn de beste accessoires met een USB aansluiting? 

Lees meer

Hoe kunnen kinderen het beste leren schrijven?

Geplaatst door Miss Promo2000 op 11-08-2017 10:00

 -

Enkele weken geleden was in het nieuws dat het handschrift van leerlingen en scholieren achteruit gaat. Het is soms zo erg dat scholieren hun eigen handschrift niet kunnen lezen. Hoe kan dit en met welk schrijfmateriaal kan een kind het beste leren schrijven?

Lees meer

Wereld Vriendschapsdag 2017

Geplaatst door Miss Promo2000 op 01-08-2017 14:00

 

Wereld Vriendschapsdag is opgericht in 1935 door het Amerikaanse congres. Het is een dag omInfographic stil te staan bij de vrienden die je hebt en ze te laten weten hoe belangrijk ze zijn. Of om de telefoon eens te pakken en vrienden waar je lang geen contact meer mee hebt gehad op te bellen. Net als bij persoonlijke relaties is het ook belangrijk om te werken aan de relatie met de klant. Denk daarom eens aan een leuk geschenk voor je zakenrelaties.

Lees meer
Oplopend - Aflopend
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Schrijf je in en blijf op de hoogte

8,9 / 10 op basis van 248 beoordelingen